Alpacaboerderij

Alpacaboerderij

Het alpacafokcentrum in Bocholt is open voor bezoekers! John Peeters ontvangt verenigingen, schoolklassen of andere groepen tot ongeveer 50 personen en biedt hen een rondleiding met presentatie aan.
Tijdens het nuttigen van een drankje kunt u kijken naar een video over alpaca's en over het bedrijf.De fokker geeft u nog wat extra informatie waarna u zelf nog wat rond kunt kijken in het educatieve centrum. Daarna gaat u naar de stal waar u zelf de dieren in levende lijve kunt zien en aaien! Na het bekijken van de dieren in de stal wordt uitgelegd hoe de dieren geschoren worden en krijgt u de scheerwol te zien en te voelen! Als laatste ziet u de exclusieve eindproducten.
Voor de huidige openingstijden en prijzen:
zie www.alpaca-international.com 
In de bovenverdieping van de alpacastal bevindt zich de skybox. Van hieruit kunt u in de stal de dieren bekijken en zien hoe men met hen werkt. In de skybox is het ook mogelijk om een bakje koffie of blikje fris te nuttigen uit een van de drankautomaten. Ook hangen er allerlei posters met daarop informatie over de alpaca's en het bedrijf. De skybox is dagelijks gratis toegankelijk van 10u00 tot 17u00. Hiermee is onze skybox een ideale stop tijdens uw fietstocht!